כבר למעלה מעשור מסעדת הצדף בולטת בנוף הקולינרי של ראשון לציון והסביבה – בשנת 2002 הוקמה על-ידי השף דוד אביטל במיקום מרכזי במערב ראשון לציון בקרבת הים. המסעדה מתהדרת בחלל אירוח קלאסי וסולידי, מרווח ונעים.
המסעדה הינה מסעדת שף המתמחה בדגים ומאכלי ים, אך אינה זונחת את הקרניבורים שבינינו ומציעה לצד מנות הים העשירות גם תפריט בשרים איכותי.
מדי יום מגיעים למטבח המסעדה חומרי גלם טריים ובאיכות ללא פשרות והודות לצוות הטבחים המקצועי הופכים לסלטי הבית המגוונים, למנות המוכרות והאהובות, כמו גם למנות ספיישל מתחלפות מעת לעת.
שירות מקצועי ויחס אישי של העובדים משווים לארוחה במסעדה אופי של חוויה קולינרית ייחודית ובלתי נשכחת.
במסעדה תפריט יינות איכותי של יקבי רמת הגולן המשובחים, תפריט קינוחים עשיר, תפריט ילדים עם מנות מותאמות לקטנטנים, וכן תפריט עסקיות לארוחות עסקיות במהלך השבוע.
מסעדת הצדף שמה דגש מיוחד לאירועים וחגיגות – מאירועים קטנים ועד אירועים רבי משתתפים מחגיגה משפחתית ועד כנסים מיוחדים לחברות ועסקים.
החלל הפרטי המיועד לאירועים מרווח במיוחד ויכול לשרת כל מספר אורחים עד 100 איש באווירה אינטימית הודות לאופי המודולרי של החלל. לחדר הפרטי הפרדה מאולם המסעדה וכן כניסה נפרדת.
ניתן להרכיב עם מנהלת האירועים תפריט ייחודי המותאם ספציפית לכם ולאופי האירוע שלכם ומשתתפיו.